Studio projektowe Stankreacji pozostaje z Fundacją Rozwoju Lubelskiej Siatkówki im. Tomasza Wójtowicza od pierwszych chwil jej działalności. Współpraca ze studiem gwarantuje najwyższy poziom realizowanych przez nas projektów projetów pod wzlędem artystycznym, czego najlepszym dowodem są liczbe wyrazy uznania kierowane do nas za organizację pierwszej, inauguracyjnej edycji międzynarodowego turnieju siatkarskiego Bogdanka Volley Cup im. Tomasza Wójtowicza.

STANKREACJI – to kompleksowe studio projektowe i realizacyjne mieszczące się w Lublinie w którym wykonywane i wdrażane w życia są oryginalne projekty.

Studio specjalizuje się w kreacji i produkcji elementów przestrzennych takich jak:
– wzornictwo przemysłowe / design
– architektura i aranżacja wnętrz
– scenografia reklamowa / eventowa
– reklama btl / atl

Studio prowadzi Jan Stankiewicz – projektant, magister sztuki – projektowania produktu i komunikacji wizualnej po warszawskiej Akademii Sztuk Pięknych na Wydziale Wzornictwa. Doświadczenie, jakim dysponuje jest efektem wielu pasji, którym jest szczerze oddany.

Studio z powodzeniem współpracuje z wieloma firmami przy najróżniejszych projektach. Posiadamy bogate doświadczenie we współpracy z dużymi i wymagającymi klientami – pracy się nie boimy i nie wyznajemy rzeczy niemożliwych. Zawsze jesteśmy otwarci na interesujące propozycje przy których trzeba się wykazać.

Spośród innych firm o podobnym profilu wyróżnia i cechuje je ekspresowe tempo pracy oraz partnerskie podejście do każdego klienta, które tworzy zdrowe środowisko kooperacji.